Szervusz! kérlek amíg olvasol, próbáj meg mosolyogni és elfeledni ki vagy, mivel küzdesz: lépj ki kicsit a tested börtönéből.

Sosem gondoltam volna, hogy 26 évesen egy olyan zuhanást élek át, mely oly végtelennek tűnik, mint a valóság. Mint egy utazás a pokolba, ami minden rosszat magával vonz szándékosan. Brutális érzés! De gondolom hasonló problémákkal küzdesz Te is, ha itt vagy. És nagyon köszönöm, hálás vagyok, hogy időt és enrgiát szánsz rám, valamint a saját lelki gyógyulásodra. Szerintem ez a legfontosabb. Bizonyára ismered a mondást: "épp testben, épp lélek". Valóban, azt kell, hogy mondjam, nem félrebeszélés. Szeretnélek számos cikken át vezetni, valamint meg invitálni egy mámorba ejtő utazásra, melynek a végén mosolyogva kerülsz ki és lépsz át a kapun... a múlt fájdalmait, gyengeségeit, sérelmeit, haragját, gyászát, kudarcait mögötted hagyva. Kérlek tarts velem, és kicsit kerülj ki a borongós, borús depresszióból, mely szorongásaid és a feldolgozhatatlan stressz ereményeképpen, már-már pánikrohamok sürüjébe vezet téged. De van kiút! Kérlek sose add fel, tényleg van kiút.

Azért hoztam létre, hogy segítsek Neked! Rávezesselek pár tapasztalásom útján, a saját utad megváltoztatásának kulcsához: vagyis a depressziód kijutásához. Mindenkinek, ugyan az a megoldás, csak ezt elfelejtik mondani az orvosok, mi is lenne az. Átéltem, megtapasztaltam, saját magamat húztam ki a sár mélyéből. Egyedül nem ment, mindig volt egy segítő kéz, aki nyújtotta felém az övét, hogy kihúzzon. Én bármikor nyújtom neked, csak bizalmad legyen meg kérlek felém. Olvass, értékelj, gondolkodj és élvezd az életed: de semmiképp ne agyalj az agyad szüleményein, nem érdemes semmibe se belemerülni, hidd el.